Een nieuw begin 2020 wordt ons vijfde seizoen.

  • Home
  • Blog
  • Een nieuw begin 2020 wordt ons vijfde seizoen.
  • 30/01/2020
  • Leo Smit

Met ingang van 1 februari gaan we geregeld een stukje blog schrijven over het wel en wee van onze camping, zo willen we onze oude - nieuwe gasten steeds opnieuw informeren over alles wat er op onze camping gebeurd. 
Het grootste nieuws, dit jaar is toch ook wel weer dat we zo hoge score hebben gehaald bij Zoover, een score van 9.8, je word er stil van, maar we kunnen niet stil bijlven staan bij het verleden, 2020  wacht op ons, we gaan  dit jaar al in Februari starten, de Gîte en kamers zijn dan beschikbaar voor verhuur. We verwachten medio Mei onze camping open te stellen voor onze gasten.

Ondertussen zullen we onze mooie plek, weer iets mooier maken, we hebben nieuwe tafels en stoelen voor het terras aangeschaft, dit weekend gaan we met een busje vol met materiaal richting de Auvergne. We gaan weer allerlei zaken mooier maken en verven, we hebben weer honderden ideeen over andere en nieuwe mogelijkheden, maar daar later meer over. 
Samen met Joost, gaan we weer een week aan het werk in April. Daarna is Maison du Silence even het terrein van me kleinkinderen, want ze komen Opa en Oma twee weken helpen met verven, de tuin en nog veel meer. Uiteraard zijn er dan geen andere gasten, omdat wij een adults-only camping zijn, maar twee weken per jaar mogen mijn kleinkinderen daar heerlijk ravotten en helpen.

We zullen ook binnenkort een aantal nieuwe recepten uitproberen en jullie via deze blog mee laten genieten van onze kunsten in de keuken :-).

Tot gauw.

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Wij verwijzen u graag naar onze annuleringsvoorwaarden op de reserveringspagina:

Share our website