Gastenboek

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Wij verwijzen u graag naar onze annuleringsvoorwaarden op de reserveringspagina:

1 nachtje was veel te kort!

Op onze eerste camper reis op weg naar de Ardèche een tussenstop gepland op deze plek. Eten jullie ook mee? Vroeg Leo in de mail. Uh ja dat lijkt ons prima?? Wat een warm bad kwamen wij in terecht zeg! Met de overige gasten aan een lange tafel en meteen het gevoel van een grote familie aan tafel. Hele leuke gesprekken gehad en met spijt dat we niet langer konden blijven weer vertrokken. Leo en Kristine, ontzettend bedankt voor het warme ontvangst en het overheerlijke diner!

Edwin en Cindy Veldhuijzen

Honden toegelaten op de camping?

Beste Leo&Kristine, Wij hebben interesse in het verblijven op jullie prachtige camping, dit voor 2-3 dagen... Echter kon ik niet onmiddellijk terugvinden of honden zijn toegelaten op de camping. Het gaat hier over 1 middelgrote hond (40cm). Alvast bedankt voor de feedback, Mvg

Bram De Taeye

Een weekje paradijs

Wat een heerlijke week hebben we gehad bij jullie Alles was voor mij bekend daar in Bonnefond Maar had nog nooit bij jullie gelogeerd Heerlijk zoals jullie het daar goed voor elkaar hebben Rust , gezelligheid en alles heerlijk schoon. De stilte wordt echt bewaakt en dat is verrukkelijk Gastvrijheid ervaar je continue Ronduit geweldig om weer te terug te komen

Marlies spijker

Wat een heerlijke vakantie

Eindelijk, het groene licht was daar om af te reizen naar Frankrijk. En wat hebben wij een heerlijk tijd gehad bij Leo en Kristine. Wij waren de enige, maar dan ook echt de enige gasten... Hadden dus de 'hele ' camping tot onze beschikking. Leo en Kristine , het was heerlijk om op jullie mooie plek genieten, dank jullie wel hiervoor !! Wij komen zeker nog een keer terug !!!! lieve groetjes Pier en Martha

Martha Jansen

Een heerlijke plek

Dit is een heerlijke plek Dit is een heerlijke plek. Zeer vriendelijke eigenaren die er alles aan doen om hun gasten een fijne vakantie te bezorgen. Hier is rust en stilte. Mooie ligging en alles ziet er prima onderhouden uit.

Kees k

Goede sfeer

Goede sfeer Wat hebben we (2 volwassenen) genoten van de rust en van de natuur. En dit midden in het hoogseizoen (eind juli-begin aug)! Heel bijzonder. Fijne eigenaren die voor je klaar staan als dat nodig is en een goeie sfeer creëren. En af en toe een heerlijke table d’hote organiseren….. Ben je gevoelig voor geluid en wil je bijvoorbeeld echt geen autoweg ergens op de achtergrond horen…… dan zit je hier goed.

Linda Traudes

Geweldig, voor ons een topper

Een heel bijzondere camping. Maar 6 plaatsen , alle met een prachtig en vrij uitzicht. Heel rustig....bloemen, vogels... een maaiende boer. Heel verzorgd, hygiëne kan niet beter. Leo en Kristine zijn geweldige goede gastheer en gastvrouw. Een aanrader voor mensen die nog echt willen kamperen..

Maaike & Maaike

Wij komen hier zeker nog een keertje terug, super.

Prachtige mooi verzorgde camping, super aardige en betrokken eigenaren, Leo & Kristine doen hun best om het je naar de zin te maken. De camping staat vol met bloemen, de zomerkeuken is volledig ingericht, het nieuwe zwembad, met zout water, werkt fantastisch. De table d' hote is uitgebreid, verzorgd en heerlijk.

B as

Een plek die je eigenlijk niet wilt delen --)

Wat een heerlijke plek. Prachtig uitzicht, genieten van de rust en alleen de geluiden van de natuur. Er zijn mooie wandelroutes, variërend van 30 minuten tot 3 uur. Als je komt kamperen hoef je eigenlijk alleen maar een tent en slaapbenodigdheden mee te nemen. Alle andere spullen zijn aanwezig op het terrein en mag je gebruiken. Echt supercompleet: van bestek, servies, potten en pannen tot aan tuinmeubilair en ligstoelen toe. Enfin et surtout, de eigenaren zijn ontzettend vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. En ze kunnen heerlijk koken!

Paul en Mirjam

Kamperen zoals ik het graag doe, dat is Bonnefond.

Eigenlijk wil je deze plek niet delen, laat het zo stil en rustig blijven! Er zijn maximaal 6 kampeerplekken, alle met ruim uitzicht op de heuvels. Er is stilte, geen verkeer. Als er dagelijks 10 auto’s langskomen, dan is het veel. Verder hoor je vogels, krekels de wind door de bomen, voel je de zon, zie je het fraaie landschap. Christine en Leo hebben er een fantastische camping, gites, chambres d’hote van gemaakt, met een inrichting die Franse brocante, en boerenleven uitstraalt. Lekker eten met groenten en kruiden uit eigen moestuin. Goede plek om het jaar te overdenken en plannen te maken voor het komende jaar.

Hielkje van Staa

Een unieke plek met een uniek concept!

Maison du Silence is zeer mooi en rustig gelegen. Je hebt een schitterend uitzicht op de omgeving. Het is een ideaal wandel- en fietsgebied: je komt zelden andere weggebruikers tegen. We hebben ook genoten van de erg praktische en goed ingerichte buitenkeuken. Een adembenemende sterrenhemel die je in Vlaanderen nergens meer kan bespeuren, krijg je hier gratis bij. We waren ook erg gecharmeerd door de gastvrijheid van Leo en Kristine. We werden heel warm onthaald. Gastvrouw en gastheer zijn bijzonder zorgzaam en doen er alles aan om hun gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. We vonden het ook heel bijzonder dat Kristine en Leo in alle vrijheid hun gasten met elkaar trachten te verbinden. De zeer gezellige en super lekkere tables d'hotes passen perfect in dit plaatje.

Heidi en Jef

Geweldig fijne, supperrustige camping

Superrustige camping, prachtig gelegen. Zeer vriendelijke ontvangst met een heel lekkere table d’hôtes met groenten uit eigen tuin. Zeer betrokken eigenaar die niet opdringerig is. Prachtig terrein met overdekt keukentje en zitplaats voor de campeerders. Mogelijkheid tot chambre d’hotes of 2 gezellige kamers. Zwembadje juist groot genoeg om je heerlijk te verfrissen.

Jan Wiers

Camperen 2.0 (next level)

Wat een heerlijke ervaring op de camping bij Leo en Christine. Als je op zoek bent naar rust, een prachtige omgeving en liefdevolle verzorging dan ben je hier op het juiste adres. Ook het heerlijke tafelen was top. Wij kamperen al jaren maar dit was toch wel het pareltje onder de campings waar wij tot op heden zijn geweest. Kanttekening is wel, je moet echt komen voor de heerlijke rust, mooie omgeving en niet op zoek zijn naar bruisende plaatjes met terrasjes etc. Leo en Christine hartelijke dank voor de heerlijke dagen die wij bij jullie mochten beleven. Ga zo door. Groeten uit Oldenzaal van Gerard en Emelie.

Gerard & Emelie

Super met een hoofdletter S

Wat een heerlijke relaxte plek is dit. Voor ons is de Gîte al voor het zoveelste jaar onze vakantiebestemming. Je hebt er werkelijk alles tot je beschikking en mocht er toch nog iets ontbreken dan lossen Kristine en Leo dat gewoon op. Ook dit jaar waren de Table d’Hôtes weer voortreffelijk. Opvallend is dat we ieder jaar verrast worden door de culinaire vernieuwingen die bij ons zeer in de smaak vallen. Het gezamenlijk met andere gasten te tafelen geeft je de kans om elkaar iets beter te leren kennen. Super gedaan Leo en Kristine! Tot volgend jaar.....

Joost & Diana Nierop

Voor mij uit de kunst. Volgend jaar weer!

Wat je hier vindt is: rust, stilte, ruimte, vreselijk aardige eigenaren en, als je wilt, een table d’hotes (2-3 keer per week) om je vingers bij af te likken

Jaq De Jong

Paradijselijk

Een ultieme plek om stilte te ervaren. De kunst van het nietsdoen beoefenen is hier niet moeilijk: zit en geniet. Een dip in het zwembad s’morgens vroeg is heerlijk en dan vanaf de camping een prachtige wandeling maken. Je eigen potje koken kan in de zomerkeuken en als er n Table d’Hotes is zou ik zeer zeker aanschuiven. Wat n heerlijk mondvermaak!! Gastvrijheid en service staan hoog in het vaandel bij Leo en Kristin. Echt een paradijs in de Auvergne. Mijn dank is enorm lieve Kristin en lieve Leo.

Carin Drenthe