En de voorbereidingen op het seizoen gaan gewoon weer door.

  • Home
  • Blog
  • En de voorbereidingen op het seizoen gaan gewoon weer door.
  • 10/03/2020
  • Leo Smit

Nadat we samen een tweetal weekjes lekker op ons terrein hebben genoten van de rust, de ruimte en ons comfortable huis, is de werkelijkheid een stuk weerbarstiger.

Kristine is naar Nederland gevlogen, best spannend met al die verhalen over virussen etc. gelukkig allemaal goed en vlot verlopen, vorig jaar waren er nog rechtstreekse vluchten van Clermont Ferrand naar Amsterdam, dit jaar moet je overstappen in Parijs, het is gelukkig goed en vlot verlopen. Kristine gaat de komende weken in Nederland weer trainingen verzorgen en ik ga verder met het klaar maken van de camping etc. voor het nieuwe seizoen.

De afgelopen weekjes hebben we allerlei nieuwe dingen gekocht voor de camping we hebben nieuwe tafels en stoelen voor op het terras, we gaan het terras en de lounge ruimte opnieuw schilderen in een andere kleur, we gaan het grind bij de Gîte veranderen, we verlaten het zwarte grind en gaan gewoon naar kiezels met een wisslende kleuren een andere optie is hier niet in de omgeving :-). Met al die oude vulkanen in de buurt die best schitterend zijn is er voldoende grind in de kleur zwart :-). Verder weer nieuwe verlichting etc. Kortom het wordt weer gezelliger en verzorgder.

En dan gaan we het gras aanpakken, verticuleren, ontmossen, kalk opstrooien opnieuw inzaaien, etc etc etc. ja we zijn altijd weer blij als de eerste gasten komen want dan zit ons werk erop dan kunnen we naar de volgende activtiteit en dat is gastvrouw-heer spelen, want als de eerste gasten komen moet alles in orde zijn en dit jaar komen de eerste gasten al in Mei. Wat leuk.

Onze Gîte is ook te huur, wij hebben hier altijd zelf heel fijn gelogeerd ( en soms zeggen we nog weleens tegen elkaar zullen we lekker op vakantie gaan naar de Gîte :-)) we vinden het nog steeds een fijne ruimte met alles erop en eraan, het is sfeervol en netjes ingericht. En zeker in het voor danwel naseizoen is het heerlijk vertoeven en het is dan ook nog vaak geweldig weer. Boekje lezen, stukje wandelen of fietsen en s'avonds lekker aanschuiven bij de chefs table.

Maar de komende week ga ik lekker onze eigen woonruimte verven, het plafond, de balken, de trap en het nieuwe muurtje worden dan aangepakt, want we moeten onze eigen leefomgeving niet vergeten,.

Tot volgende week maar weer. 

groeten Leo

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Wij verwijzen u graag naar onze annuleringsvoorwaarden op de reserveringspagina:

Share our website