Het hakt er wel in, zo'n Convid-19.

  • Home
  • Blog
  • Het hakt er wel in, zo'n Convid-19.
  • 26/04/2020
  • Leo Smit

Na een wat langere tijd, opnieuw maar eens een blog geschreven en deze keer gaat het over het  onvermijdelijke Corona  virus.

Het zijn bijzondere tijden, als je op onze website klijkt zie je dat we  verheugd waren dit jaar voor het eerst vroeger open te gaan,  al met de pinksteren. Hier  waren diverse   redenen voor enerzijds was er vanuit onze gasten de vraag, waarom pas in juli open en niet eerder en ook langer open blijven? Een goede vraag en vorig jaar hebben we daar over nagedacht en allerlei maatregelen genomen v.w.b. onze werkzaamheden in Nederland om  inderdaad eerder open te gaan. Wij wilde dat trouwens ook best heel graag, alleen tja financieel moet het wel kunnen.

Nu  v.w.b. alletwee de zaken, namelijk hoe gaan we het organiseren en hoe krijgen we het financieel rond, heeft het virus ons geholpen en zit het nu nog steeds behoorlijk dwars. De organisatie was op orde en de financieen ook, alleen  toe was daar het virus, gasten die wilden komen konden niet meer komen en  v.w.b.  de financien dat  lostte zich ook op, namelijk die zijn er niet meer....., al ons gepland werk werd gecanseld, dus geen  werk, geen facturen, geen euro's, wel kosten.  Onze lijfspreuk wordt hier dagelijks uitgesproken ' dont worry be happy' .

En zo kijken we er ook tegenaan, we  vragen ons steeds af, ' hebben we er invloed op?' is het antwoord ja, dan gaan we het regelen is het antwoord nee, dat laten we het los. We genieten dus eerlijkheidshalve enorm van deze vrije tijd en de gelegenheid om onze camping tip top in orde te krijgen, we genieten van alles wat we nu zien opbloeien, de stilte, de wandelingen rond ons huis en eigen bos, en we genieten van het samen zijn op deze bijzondere plek.

Het nieuws wordt de laatste dagen op facebook en instagram gedomineerd over verontrustte campinghouders, die zich afvragen wanneer kunnen we nu echt open? En ik snap die onrust en ook die vraag, ik stel hem ook diverse malen maar weet gewoon het antwoord nog niet, niemand weet het nog, er zijn allerlei voorstellen over openingsdata, voorwaarden etc, maar nogthans is er niets formeels vastgelegd, dus geldt onze vooronderstelling, namelijk ' hebben we er invloed op etc." .

Wij zullen zogauw het helemaal duidelijk is, onze gasten informeren via de mail of socials, maar eerder doen we aan het zenuwachtige gedrag niet mee, we wachten af, totdat er een echte beslissing valt en dan gaan we actie nemen, ondertussen zorgen we natuurlijk wel, dat als het zover is, we er helemaal klaar voor zijn, hoe dat er uitziet, weten we nog niet, maar we zijn verstandig, daadkrachtig en flexibel, dus ' dont worry be happy'.

 

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Wij verwijzen u graag naar onze annuleringsvoorwaarden op de reserveringspagina:

Share our website