Trieste gebeurtenis

  • 02/03/2020
  • Leo Smit

Alweer enige tijd geleden was onze laatste blog gepubliceerd, en deze blog had ik al een hele tijd klaar staan maar heb ik (nog) niet gepubliceerd en zal ik ook in zijn huidige vorm niet doen.

In ons leven gebeuren een heleboel leuke en fijne zaken, via deze blog willen we jullie daarvan op de hoogte brengen. Maar wat doe je als je ineens geconfronteerd wordt met hele trieste gebeurtenissen, hoe ga je hier mee om?

Op 13 februari 2020 is de moeder van Kristine na een kort ziektebed, overleden en dat heeft ons enorm geraakt, en zorgt voor veel verdriet in de familie en bij ons, en dan met name Kristine, haar moeder was alles voor haar. De laatste jaren heeft zij samen met haar broer alles uit de kast gehaald om haar thuis te laten blijven en te verzorgen, ongelofelijke kronkels ( de overheid heeft het niet makkelijk gemaakt zal ik maar schrijven) werden er uit gehaald om er maar voor te zorgen dat Ineke, de moeder van Kristine thuis kon blijven wonen en dat hebben Kristine en haar broer Geert uitstekend gedaan. En tot het allerlaatst is Ineke thuis gebleven en dat is voor Geert, Kristine  en familie een heel fijn gevoel geweest. \
Mijn Schoonmoeder is samen met haar vriend ,Jan,  diverse malen bij ons op de camping geweest, eerst met de eigen caravan, ongelofelijk als je daar over nadenkt, ruim tachtig jaar en dan nog met een caravan op stap door europa, geweldig eigenlijk. En later in ons huis. Zij kon geweldig genieten van de rust, de natuur, de bloemen en alles wat er leefde en groeide op ons terrein. Ze hebben het daar erg naar de zin gehad.

En nu iets compleet anders, zoals Mathijs van Nieuwkerk in zijn programma ' De wereld draait door' weleens gebruikt, en de wereld draait inderdaad gewoon door en dus zijn we na deze roerige tijd geland op onze camping, rommelen we wat, lezen we veel, wandelt Kristine veel met Sam, en komen we langzaam tot rust en genieten we wederom van deze geweldige en bijzondere plek, wat prijzen we ons toch gelukkig dat we dit mogen hebben in ons leven en wat fijn is het toch dat elk jaar weer nieuwe maar ook oude gasten uit voorgaande jaren ons weer weten te vinden, ondanks het enorme aanbod van allerlei campings. we genieten er enorm van.

Wat doen we verder zo elke dag hier op ons terrein, nou we zijn wat aan het klussen, vooral in ons gedeelte van de boerderij, want we willen niet de fout maken die de vorige eigenaren hebben gemaakt door alles voor de gasten en jezelf daarin vergeten, dus zijn we lekker relax aan het klussen, een wandje plaatsen, de douche mooi maken, het plafond witten de balken een kleurtje geven, de vloer doen kortom dat soort klussen en ondertussen ook voorzichtig de tuin aan pakken. Maar we nemen ook onze rust, boekje, netflix, muziekje luisteren kortom we genieten weer met volle teugen, het verdriet blijft, herrineringen worden opgehaald maar vooral we genieten weer van elkaar. En dat is ook wat waard.

En hoe leuk is het dat tussendoor er een mailtje komt van nieuwe gasten die nieuwsgierig zijn naar onze plek, interesse tonen en dan boeken voor een korte of langere periode, we zijn daar ook blij om. Dat zorgt er voor dat we ook weer bezig zijn om nieuwe gerechten te verzinnen en te maken. En zo komen we deze periode wel weer door.

Eind maart komt Joost me helpen met de buitenboel, en gaan we de camping aanpakken, opzetzwembad, borders, grasmaaien, bomen snoeien, kortom een mannen week, ik heb er zin in.
Daarna is het twee weken per jaar de periode dat er kinderen zijn, op onze camping en wel mijn klein kinderen en ook die helpen enorm. Daarna komen al de eerste gasten, vroeg dit jaar, maar we zullen er klaar voor zijn.

Tot de volgende blog maar weer........
Comments (1)
wilma Kuik

Leo & Kristine , Wat een zware tijd hebben jullie gehad (spreek uit ervaring) ,maar wat mooi dat de zorg door de kinderen werd gedeeld en dat Kristine's moeder geen lang ziekbed heeft gehad. Nu even tijd voor elkaar en bijkomen ,lichamelijk en geestelijk! Wens jullie een mooie zomer toe, met heel veel lieve ,warme mensen . Wilma .

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Wij verwijzen u graag naar onze annuleringsvoorwaarden op de reserveringspagina:

Share our website