Kristine & Leo

  • Home
  • Maison Du Silence
  • Kristine & Leo

Wij zijn Kristine en Leo Smit en in de zomermaanden zijn wij jullie gastheer en gastvrouw op onze prachtige boerderij en camping. In 2007 zijn wij hier zelf voor het eerst op vakantie geweest. Met de motor kwamen wij per toeval op deze plek terecht. We hadden ons tentje op het uiterste campingplekje gezet en waren op slag verliefd op de gehele sfeervolle ambience van Maison du Silence. Een prachtig en sfeervol gerestaureerde boerderij met flink wat land. Het authentieke karakter sprak ons helemaal aan, precies naar onze smaak! Vanaf dat moment leek het al een voor ons voorbestemde plek te zijn. Alleen was het nog niet zover. We  hebben nog vele vakanties doorgebracht hier als gasten in de sfeervolle gîte. We namen onze mountainbikes mee en hebben hier prachtige tochten gemaakt en 's avonds genoten van de table d’hôtes.

Na een aantal jaren hebben we aan de oud-eigenaren aangegeven: 'Als jullie Maison du Silence' ooit verkopen, willen jullie het ons als eerste zeggen?'  En in 2015 was het zover! Nietsvermoedend kwamen wij op een zaterdag aan en bij ons eerste wijntje kwam de vraag of we Maison du Silence  wilden kopen. En dat wilde we wel, We hebben alles in het werk gezet om het voor elkaar te kriijgen en het is gelukt!

Vanaf mei 2016 zijn wij de eigenaren van Maison du Silence! Inmiddels hebben  wij al vele hele mooie zomers mogen ervaren: met volop zon en met heel veel fijne gasten!. Het gastheerschap is ons op het lijf geschreven. In Nederland zijn wij gewend om veel met mensen te werken, omdat we communicatietrainingen geven. We vinden het heerlijk om het onze gasten naar de zin te maken en lekker te verwennen, zodat ze een ontspannen vakantie kunnen doorbrengen en ze zich op deze mooie plek ook een thuis  te kunnen voelen. Met een mooie mix van contact en vrijheid gaan wij met onze gasten om. Wat onzettend leuk is dat er al een aantal gasten die we vanaf 2016  mochten ontvangen alweer gereserveerd hebben voor de zomer van 2023. Echt super leuk! 

Op deze manier hebben we een aantal maanden in Nederland wonen en werken weten te combineren met het helemaal tot rust komen in de zomermaanden in de mooie Auvergne. En dat ook nog samen met onze gezellige gasten! Wij zijn hier gelukkig mee!

We hebben zin in het nieuwe  seizoen en wij hopen jullie ook! Op deze site vind je alle informatie over het verblijf bij ons. Wij ontmoeten jullie graag weer vanaf 1 juni 2023 tot gauw......en boeken mag en kan nu.....

Met hartelijke groet,
Kristine & Leo en Sam.

0031622146011 of 0031651916922
info@maisondusilence.nl

 

 

Share our website